Frivillige søges til vores butik i Slagelse

Frivillige søges til vores butik i Slagelse

Vi har brug for din hjælp, så vi sammen kan hjælpe andre. Vi søger hjælpende hænder til vores butik på Rosengade 9, bl.a. til betjening af kassen, opstilling af varer samt sortering af indkomne donationer. Er det dig, som vi leder efter?

Hos os venter et varmt og inkluderende socialt fællesskab, hvor trivsel er i fokus. Du kan se frem til mange spændende opgaver og ikke mindst gode snakke med vores skønne frivillige. Vi tilbyder en sjov fritidsbeskæftigelse samt et fællesskab præget af hygge og samarbejde.

Har du lyst til at være en del af teamet i butikken på Rosengade? Så kontakt os på slagelse@rodekors.dk eller henvend dig i butikken, som har åbent mandag til fredag kl. 10:00 – 17:30 samt lørdage kl. 10:00 – 14:00.