Samværsvenner søges — gør en forskel!

Samværsvenner søges — gør en forskel!

Ønsker du at skabe smil, lytte og forandre liv?
Hvis du brænder for at hjælpe mennesker med psykisk sårbarhed ud af ensomhed, så har vi brug for DIG! I vores nyopstartede aktivitet — Samværdighed — leder vi efter passionerede frivillige som dig, der vil være med til at bryde ensomhed og sprede glæde blandt mennesker med psykisk sårbarhed.

Hvordan kan du hjælpe?
Som frivillig bliver du en ven og støtte for en person, der kæmper med psykisk sårbarhed. Sammen skaber I oplevelser: en kop kaffe og en hjertevarm samtale, en forfriskende gåtur, et sjovt spil eller noget helt andet! Du bestemmer sammen med din samværsven. En af vores deltagere har selv sagt følgende: “Der er ikke noget bedre end at kende en, som møder mig som et almindeligt menneske og ikke som et journaluddrag”.

Vi søger dig, der er empatisk og rummelig!
Hvis du har et åbent sind, lyst til at give en kærlig hånd til dem, der har brug for det 2-4 timer om måneden samt 2 timer om måneden til at være sammen med de andre frivillige, så er du præcis den, som vi søger!

Hvad vi tilbyder dig:

  • En meningsfuld rejse, hvor DU gør en kæmpe forskel;
  • Kurser og støttende vejledning;
  • Udvikling og samarbejde med andre hjertevarme samværsvenner;
  • Erfaring med en vigtig målgruppe;
  • Fællesskab med skønne frivillige, der deler din passion.

Er du klar til at gøre en forskel? Bliv en del af Samværdighed og skab meningsfulde forandringer! Kontakt vores fantastiske aktivitetsledere, Steen og Linda, på telefon: 23 92 87 18 eller skriv til dem på mail: slagelse.samvaerdighed@rodekors.dk