Information vedr. julehjælp 2023

Information vedr. julehjælp 2023

D. 1. november åbnes der op for ansøgning til at modtage julehjælp. Der kan ansøges her.

Julen er en tid for samhørighed. Men for nogle økonomisk trængte familier og især deres børn, kan julemåneden føles som en tid med ekstra isolation og ensomhed. Mens de fleste børn glæder sig, føler udsatte børn ofte en knude i maven, når julen nærmer sig – og en følelse af at være anderledes. Det kan gøre det svært at vende tilbage til skolen efter ferien, når man ikke kan dele de gode juleoplevelser med kammeraterne. For forældrene er julen fyldt med bekymringer. Nogle gange er der slet ikke råd til en julemiddag, et juletræ eller gaver til børnene.

Vi ønsker at mindske de afsavn, som børnefamilier i Slagelse Kommune oplever. Derfor samler vi hvert år ind, så vi kan hjælpe udsatte børn og deres familier i julen og resten af året.

Julehjælpsformularen er tilgængelig fra d. 1. til 29. november.