Vi søger frivillige til Besøgstjenesten

Vi søger frivillige til Besøgstjenesten

Vil du gøre en positiv forskel i andres liv og være med til at bekæmpe ensomhed?

I Korsør og Slagelse leder vi efter frivillige til vores Besøgstjeneste, som har til formål at bryde ensomheden for mennesker, unge såvel som ældre, der føler sig isolerede og savner selskab. En besøgsven er en person, der giver af sin tid og opmærksomhed for at skabe glæde og gode samtaler.

Hvad vil det sige at være besøgsven?

  • Som besøgsven bestemmer du selv, hvordan du vil bruge 1-2 timer om ugen med din besøgsmodtager. Det kan være alt fra en hyggelig kop kaffe til en spadseretur eller et spil kort – det er helt op til dig og din besøgsmodtager.
  • Som besøgsven er du ikke en erstatning for professionel pleje eller familie, men du kan være den person, der bringer lys og liv ind i en ensom persons hverdag.
  • Besøgsvenner arbejder frivilligt og skal være stabile, gode lyttere og vise interesse for deres besøgsmodtagere. Besøgsforholdet varer så længe, der er behov, og vi stræber efter at skabe meningsfulde venskaber.
  • Et besøgsvenskab er noget helt særligt, hvor begge parter skal være åbne og respektfulde over for hinanden.

Hvis du ønsker at blive besøgsven for en, så kontakt aktivitetsleder Birgit Winkel, som står klar til at hjælpe med at matche dig med den rette besøgsven:
Tlf.: 23 92 87 03
E-mail: birgitwinkel49@gmail.com