Familienetværket søger frivillige

Familienetværket søger frivillige

Vil du hjælpe familier med at få et tiltrængt pusterum fra hverdagen?

Familienetværket søger frivillige. I Familienetværket er du med til at give børn op til 15 år og voksne gode oplevelser samt lidt afveksling fra en udfordrende hverdag. Vi hygger os, deltager i forskellige aktiviteter, spiser dejlig mad sammen og arrangerer ture ud af huset.

Som frivillig skal du kunne bringe positiv energi på bordet, nyde samværet og leg med børn, være god til at lytte, have lysten til at indgå i et fællesskab af frivillige og kunne afsætte cirka 8 timer om måneden. Vi mødes hver anden onsdag i ulige uger fra 15.30 til cirka 19.30.

Har det vakt din interesse at blive frivillig hos Familienetværket? Kontakt en af vores fantastiske aktivitetsledere, Anne og Finn, på:

Anne, tlf.: 5118 7618, e-mail: anne123n@gmail.com
Finn, tlf: 6067 5406, e-mail: finnrs@hotmail.dk