Meld dig som indsamler

Meld dig som indsamler

Vil du være med til at gøre en kæmpe forskel d. 1. oktober? Meld dig som indsamler til Røde Kors’ store indsamling her.
I år samler vi blandt andet ind til katastroferamte børn i Ukraine, Yemen og Afghanistan, der har desperat brug for akut lægehjælp, livreddende mad, vand, omsorg og beskyttelse. Og herhjemme går pengene til udsatte børnefamilier, der står uden for fællesskabet.

Grib indsamlingsbøtten – uanset om du ønsker at samle ind i Slagelse, Korsør eller et andet sted i kommunen. Og tag eventuelt en ven, nabo og/eller et familiemedlem under armen til årets vigtigste og mest hyggelige gåtur.

Ses vi?

——

Røde Kors-indsamlingen er Danmarks største humanitære husstandsindsamling, som bliver organiseret af frivillige i flere end 200 lokale Røde Kors-afdelinger landet over. Det sker altid den første søndag i oktober måned, hvor tusindvis af danskere samler ind til Røde Kors’ hjælpearbejde.

En del af indsamlingen vil gå til at sikre, at vi kan reagere omgående på humanitære kriser. Derudover vil en del af de indsamlede penge gå til vores katastrofefond, der er den pengesum, der altid skal ligge klar til at blive sendt af sted, hvis en ny, akut katastrofe finder sted. Det handler om, at vi skal handle med det samme og redde liv, når det gælder. Og så vi kan blive tilbage, når støvet har lagt sig og hjælpe mennesker og lokalsamfund på fode igen.

Herhjemme er pengene med til at gøre en forskel for familier og børn, der føler sig ensomme og uden for fællesskabet.