Vi har indgået et parterskab i Fællesskabsalliancen

Vi har indgået et parterskab i Fællesskabsalliancen

Røde Kors Slagelse har officielt indgået et partnerskab med Frivilligcenter Slagelse i Fællesskabsalliancen.

Fredag d. 1. september satte formanden for Røde Kors Slagelse, Kristian Egebæk Mortensen, sin underskrift på aftalen om Røde Kors Slagelses deltagelse i Fællesskabsalliancen. Dette projekt modtager støtte fra Socialstyrelsen og sigter mod at lette adgangen for sårbare unge i udsatte livssituationer til at engagere sig i lokale fællesskaber som deltagere, frivillige eller medudviklere.

»Vi i Røde Kors Slagelse ser dette som en oplagt mulighed til både at hente inspiration og dele vores viden og erfaringer med andre aktører. Vi tror på, at Røde Kors Slagelse, i samarbejde med Fællesskabsalliancen, kan udvikle en model, der styrker frivilligheden og på længere sigt bidrager til at styrke unge sårbare personers liv, så de bliver bedre rustet til at deltage både på arbejdsmarkedet og i frivillige aktiviteter.« Sådan udtaler Kristian Egebæk Mortensen og forsikrer samtidig, at så snart vi har mere konkrete oplysninger at dele, vil vi give yderligere information om vores initiativer og sørge for, at alle har mulighed for at deltage med deres tanker og ideer.