Generalforsamling 23. februar

Generalforsamling 23. februar

Generalfors.

Torsdag 23. februar 2023 holder Røde Kors Slagelse generalforsamling.
Det sker i Røde Kors’ lokaler, Jernbanegade 7 B, 1. sal, 4200 Slagelse kl. 19:00.
På generalforsamlingen aflægger bestyrelsen bl.a. beretning for det forløbne år, ligesom regnskabet for 2022 lægges frem. Desuden skal der foretages forskellige valg, bl.a. skal der vælges en ny formand samt et bestyrelsesmedlem mere. Der bliver mulighed for at diskutere stort set alt med relation til Røde Kors og Røde Kors Slagelse, så kom og vær med og lad os få dine kommentarer til Røde Kors’ virke i Slagelse.
Dagsorden for generalforsamling kan ses på: www.slagelse.drk.dk, hvor du også kan finde og læse foreningens vedtægter.
Generalforsamlingen er åben for medlemmer og frivillige i Røde Kors.