Rekordhøj donation fra Marievangsskolen

Rekordhøj donation fra Marievangsskolen

Efter to års pause blev der d. 14 oktober på Marievangsskolen afholdt Markedsdag, hvor der blev samlet ind til Røde Kors og julekurve til trængte familier i Slagelse Kommune. 17.316 kroner - aldrig før er der blevet samlet så mange penge ind! I går overrakte nogle af de stolte elever fra 0. - 3. årgang overskuddet til Røde Kors Slagelse.

I mere end 20 år har SFOen og de mindste klasser på Marievangsskolen afholdt Markedsdag med boder og lotteri med gaver fra lokale forretningsdrivende. Alle årene er overskuddet blevet doneret til Røde Kors Slagelse. Traditionen tro bliver overskuddet brugt til indkøb af mandelgaver til den julehjælp, som vi uddeler i Slagelse og Korsør til de mindrebemidlede.

Kæmpe tak til Marievangsskolen. Vi er så glade, overvældede og dybt taknemmelige over hvor meget børn, forældre og lokale forretningsdrivende har samlet ind til Røde Kors Slagelse. Af hjertet tak.

Overrækkelsen af den rekordhøje donation blev foreviget af TV2 ØST. Se overrækkelsen her.