Lad os gøre den 7. oktober til en fælles oplevelse!

Lad os gøre den 7. oktober til en fælles oplevelse!

Meld dig som indsamler og tag gerne familie og venner med.

Hver eneste dag har mennesker brug for vores hjælp. Syv års krig i Syrien betyder, at mange familier er fanget i belejrede byer og må koge suppe på græs for at overleve. Og konflikten i Myanmar har drevet hundredtusinder børn, kvinder og mænd på flugt til verdens største flygtningelejr i Bangladesh. Herhjemme stiger antallet af hjemløse, der har brug for hjælp. Og voldsudsatte kvinder og deres børn har brug for en hånd til at skabe sig et nyt liv i tryghed.

Hvis du vil bruge 3 timer på søndag den 7. oktober fra kl. 11-14, så kontakt i Slagelse Dorthe Nielsen, tlf. 3135 3471,
mail:  dorthe-pongo@privat.dk
Vil du samle ind i Korsør og omegn, så kontakt Lillian Nielsen, tlf. 2464 3023, mail:  lilliannielsen@vemmelev.net

Vi glæder os til at se dig!